Przepis i sposób przygotowania na: łosoś z sosem musztardowym
marynować w chłodzie przez 4 dni.
sos zrobić przed podaniem łososia. wystarczy dokładnie wymieszać wszystkie składniki.
łososia podawać pokrojonego w cienkie plasterki polanego sosem
łosoś filet | 200 gram |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
Pieprz czarny Prymat w młynku | 1 szczypta |
cukier | 1 łyżeczka |
koperek | 2 łyżeczki |
żółtko jajek | 3 sztuki |
olej | 1 łyżka |
ocet | 1/2 łyżki |
cukier | 1 łyżka |
sól | 1 łyżeczka |
Pieprz biały mielony Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: