Przepis i sposób przygotowania na: Indyk z warzywami po chińsku
Makaron ryżowy zalać wrzątkiem, odcedzić i razem z mięsem dodać do warzyw. Podsmażyć kilka minut, doprawić sosem teriyaki.
filet z indyka | 25 dkg |
fasolka szparagowa | 25 dkg |
cukinia | 1/2 szt |
grzyby mun | kilka sztuk |
kiełki soi | z zalewy |
makaron ryżowy | 1/2 opakowania |
ocet ryżowy | 1 łyżka |
sos sojowy | 3 łyżki |
sos chili | 1 łyżka |
przyprawa orientalna | 1 łyżka |
olej arachidowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: