Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowe zapiekanki warzywne

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 2
ser żółty 150 g
kapusta pekińska 200 g
masło 2 łyżki
pomidor 1
ogórek 1
cebula czerwona 1
majonez 1 łyżka
ketchup pikantny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Domowe zapiekanki warzywne

Bagietki kroimy na 4 części, smarujemy masłem i nakładamy na nie ser. Wstawiamy na 10 minut do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. W międzyczasie majonez łączymy z ketchupem, dodajemy pokrojone warzywa i wszystko razem mieszamy. Po wyjęciu bagietek z pieca nakładamy na nie wymieszane warzywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 24.01.2015 12:22
proste i dobre
Joannasz3190 23.01.2015 19:47
Coś pysznego :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak