Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tuńczyk z jaglanką na kanapkę

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kasza jaglana 5 łyżek
tuńczyk w sosie własnym 1/2 puszki
groszek konserwowy 3 łyżki
olej lniany 2 łyżki
serek kanapkowy biały 2 łyżki
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Tuńczyk z jaglanką na kanapkę

Kaszę ugotować i ostudzić.
Następnie dodać do niej groszek, olej lniany, tuńczyk z zalewy, groszek zielony i serek.
Składniki dokładnie połączyć.
Doprawić do smaku solą i pieprzem.


SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 22.01.2015 10:15
świetny dodatek do chlebka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak