Przepis i sposób przygotowania na: lekka surówka z czerwoną cebulą
Składniki posypujemy drobno posiekanym koperkiem i doprawiamy solą, pieprzem, musztardą i zalewamy olejem. Dokładnie mieszamy. Chłodzimy i podajemy z drugim daniem obiadowym.
kapusta pekińska | 1/2 sztuka |
marchew | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
jabłko | 1 sztuka |
cebula czerwona | 1 sztuka |
koperek | 1/2 pęczek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | 2 łyżka |
musztarda | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: