sok jagodowy

sok jagodowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jagody

    1 kg
  • cukier

    300 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jagody przebiramy myjemy układamy w słoiczkach do połowy , zasypujemy cukrem a następnie zalewamy wodą.zakrecamy pasteryzujemy 15 minut

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IZABELA29

03.11.2011 08:09
jagódki ,jagódki i języczek fioletowy

kotlet

02.11.2011 22:30
pyszności

Gonia555

08.09.2011 09:17
pycha!

ewelinapac

01.10.2010 12:08
po zmiksowaniu wiecej odpada a tak są i jagody i sok

goofy9

29.08.2010 17:16
ja też nie zawsze miksuję, jagody puszczają sok i on jest najlepszy. Potem (w zimnie) całe jagody można wykorzystać np. do ryżu lub do pierogów jako farsz

MAŁGORZATA108

10.08.2010 17:02
Bez miksowania?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat