Mintaj w panierce

Mintaj w panierce

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety z mintaja

    2 płaty
  • mąka

    3 łyżki
  • jajko

    1 szt
  • bułka tarta

    4 łyżki
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety rybne umyć, osączyć w papierowych ręcznikach, przekroić na pół, poprószyć solą, pieprzem i przyprawą do ryb. Panierować w mace, jajku i bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Motorek

16.08.2012 08:35
lubię rybkę

kate.500

21.06.2012 12:33
uwielbiam rybki

IlonaAlbertos

31.03.2012 21:49
Smakowity.

Iwusia

02.03.2012 23:14
chyba taki jest najlepszy :]

Iwona51

26.11.2011 10:26
super

ewaa

25.05.2011 21:19
smaczna rybka:)

gosia561

11.02.2011 15:54
uwielbiam

Margo1

25.12.2010 16:10
pyszny jest mi smakuje

annamariakowalczyk3

19.10.2010 20:47
super,

pauluna

25.08.2010 19:05
ale samkowite

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat