Przepis i sposób przygotowania na: Marynowane grzyby w occie z marchewka i cebulą
Kroki postępowania
Zagotować 1l wody. Dodać pokrojone w plasterki cebulę i marchewkę. Wlać ocet,wsypać cukier i sól. Całość doprowadzić do wrzenia.
grzyby leśne | |
cebula | 1 szt |
marchew | 1 szt |
woda | 1 l |
ocet | 0,3 l |
sól | 1 łyżka |
cukier | 3 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: