Pasta serowo-rybna

Pasta serowo-rybna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser biały

    30 dag
  • śmietana

    2 łyżki
  • sól

  • pieprz

  • szprotki

    1 (w oleju)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ewelinapac

20.12.2010 17:08
muszę zrobić

tomcio

20.09.2010 23:39
super

rosik93

13.08.2010 13:35
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat