Przepis i sposób przygotowania na: Gęś w cydrze z miodem gryczanym
Kroki postępowania
Jabłka pozbawiamy gniazd nasiennych i kroimy w ósemki.
Smacznego :)
gęś | 1 szt. |
jabłka | 3 szt. |
śliwki suszone | 1 garść |
Majeranek suszony Prymat | |
sól | |
Rozmaryn suszony Prymat | |
cydr | 1 szklanka |
miód gryczany | |
tymianek |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
tymianek | |
sól | |
pieprz | |
rozmaryn |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: