KASZA GOTOWANA NA SYPKO

KASZA GOTOWANA NA SYPKO

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • woda

  • sól

  • tłuszcz

    20 g
  • kasza jęczmienna

    150 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kaszę przebrać, opłukać. Zagotować 2 razy tyle wody, ile wynosi objętość kaszy, z tłuszczem i solą, wsypać kaszę, ugotować na płycie lub na parze

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

angelika14

16.04.2012 18:14
ciekawie to wygląda

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat