Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa szpinakowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bulion warzywny 200 ml
szpinak mrożony 100 gram
ser feta
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat
cząber
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: zupa szpinakowa

na oliwie zeszklić cebulę, dodać cząber. Wrzucić szpinak i zalać odrobiną bulionu. Gdy szpinak sie odmrozi, dolać resztę. Zagotować. Doprawić do smaku. Podawać z serem feta.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 24.01.2015 09:36
bardzo dobra
Megg 12.01.2015 19:51
takiej zupki jeszcze nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak