Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cytrynowe masełko z awokado

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

awokado 2 sztuki
cytryny 1 sztuka
Sól morska ziołowa Prymat w młynku

Porada

Dla zachowania koloru przechowujemy razem z pestka.

Przepis i sposób przygotowania na: Cytrynowe masełko z awokado

Dojrzale miekie awokada myjemy, obieramy ze skorki, kroimy na mniejsze kawalki, wrzucamy do blendera. Wyciskamy sok z cytryny, dolewamy delikatnie do awokado podczas blenderowania, doprawiamy sola.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tytka 19.01.2015 00:13
mniaaam mniaaam
Renata9 10.01.2015 11:11
bardzo pomysłowe to Twoje masełko
marenka 10.01.2015 11:07
Ciekawy przepis:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak