Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki warzywne

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukinia 1 szt
masło 2 łyżki
sól do smaku 1 szczypta
Pieprz biały mielony Prymat 1 szczypta
pomidor 1 szt
oliwki zielone Smak 1/4 słoika

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki warzywne

Cukinię myjemy, kroimy w cienkie, długie paski. Podsmażamy na masełku z obu stron. Solimy i pieprzymy do smaku.
Pomidora umytego kroimy na mniejsze części.

Przygotowujemy patyczki do koreczek.
Pomidora okręcamy w przygotowaną wcześniej cukinię.
Na patyczek nakłuwamy oliwkę i zawiniętą cukinię.
Od razu podajemy na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak