Przepis i sposób przygotowania na: Deser Malibu
Masło rozpuścić na patelni, dodać wiórki i cukier. Smażyć cały czas mieszając aż wiórki się zezłocą. Wystudzić. Deser udekorować przed podaniem prażonymi wiórkami i gałązkami mięty. Smacznego :)
jogurt naturalny | 200 ml |
mleko 2% | 1/2 szkl |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
cukier puder | 1 łyżka |
malibu | 1/2 szkl |
wiórki kokosowe | 5 łyżek |
wiórki kokosowe | 3 łyżki |
cukier puder | 1 łyżka |
masło | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: