Rosół z lina

Rosół z lina

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Lin

    50 dkg
  • włoszczyzna

    25 (krojona w paski)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do wywaru ugotowanego z rozmaitej włoszczyzny, dodać pieczoną cebulę, ze 2 grzybki, kilka ziaren pieprzu angielskiego. Zalewamy tym wcześniej osoloną rybę i dodajemy kawałek masła. Po ugotowaniu wyjmujemy delikatnie rybę do wygrzanego półmiska.Rosół przecedzamy i gotujemy do tego kluseczki francuskie

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

szajba2

11.09.2011 13:14
o jej i to się da jeść

Barbara55

29.08.2011 15:36
o jej

kielcok1

22.06.2011 17:57
no nie wiem czy się odważę na degustacje

rakow2

09.03.2011 16:34
zrobić rosół z liny to by było coś

iwona332

15.11.2010 00:35
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat