Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledż w śmietanie

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

matiasy 500 g
ocet 0,5 szkl
woda 1,5 szkl
smietana 18% 200 ml
jabłka 2 szt
cebula 2 szt
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Śledż w śmietanie

matiasy zalać wodą z octem i odstawić na kilka godzin.
nastęnie odsączyć i pokroić w paseczki
Jabłka obrać i zetrzeć na grubej tarce.Cebulę obrać i pokroić w półplasterki.Jabłka i cebulę zalać śmietaną ,doprawić pieprzem , dołożyć śledzia i całość wymieszać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paula99926 05.01.2015 09:59
pyszności :)
R'n'G Kitchen 03.01.2015 20:06
MMM! Pycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak