Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka zkapusty pekińskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 mała
marchewka 1
cebula 1 mała
Kwas cytrynowy Prymat 1/2 łyżeczki
cukier 1 łyżeczka
sól 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka zkapusty pekińskiej

Kapustę drobno poszatkować. Marchewkę obrać, umyć i zetrzeć na tarce. Cebulkę pokroić w drobną kostkę. Warzywa wymieszać z przyprawami. Surówkę odstawić na kilka minut do lodówki, by warzywa zmiękły.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 05.01.2015 13:50
lubię taką surówkę
Ola1young 03.01.2015 13:37
robimy podobnie
2milutka 02.01.2015 21:47
pyszna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak