Przepis i sposób przygotowania na: Ogórki marynowane z czosnkową cebulą i papryką
Do garnka wlać wodę, ocet i cukier. Chwilę pogotować i gorącą zalewą napełnić słoiki z warzywami. Szczelnie zamknąć i pasteryzować 10 minut.
paprykib czerwonej | 4 szt. |
ogórków gruntowych | 2 kg |
cebuli czosnkowej | 4 szt. |
soli | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 łyżki |
wody | 3 szklanki |
octu | 1,5 szklanki |
cukru | 2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: