Składniki:
ogórków gruntowych | 3 kg |
pora | 2 szt. |
czerwonej cebuli | 1 szt. |
koncentratu pomidorowego | 45 dag |
cukru | 16 dag |
octu | 150 ml |
soli | 2 łyżki |
gorczycy | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyzka |
olej | 150 ml |
ogórków gruntowych | 3 kg |
pora | 2 szt. |
czerwonej cebuli | 1 szt. |
koncentratu pomidorowego | 45 dag |
cukru | 16 dag |
octu | 150 ml |
soli | 2 łyżki |
gorczycy | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyzka |
olej | 150 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: