Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Delikatny sandacz

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba

filet z sandacza 500 g
sól do smaku
Pieprz czarny grubo mielony Prymat
masło do smażenia

fasolka

fasolka szparagowa 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Delikatny sandacz

Rybę umyć i osuszyć ręcnikiem papierowym.Pokroić w mniejsze kawałki Przyprawić solą i pieprzem.
Fasolkę szparagową ugotować w osolonej wodzie .
Na patelni rozgrzać masło .Na gorąy tłuszcz układać rybę opruszoną mąką Smażyć obu stron.Po usmażeniu ułożyć na fasolce szparagowej

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

norweska20 23.01.2017 23:30
Smaczna rybka
Krzysztof15 30.12.2014 08:44
wyglada bardzo apetycznie
fotoviderek 29.12.2014 23:48
Rybka pierwsza klasa :)
Pietruszka 29.12.2014 23:13
pyszna rybka
Katarzyna59 29.12.2014 21:17
pyszna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak