Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie z musztardą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety śledziowe 5 szt
cebula 1 szt
Musztarda francuska Prymat 5 łyżek
pieczarka marynowana 5 szt
oliwa 3 łyżki
sok z cytryny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie z musztardą

Filety śledziowe osączyć, położyć na talerzu srebrzystą stroną do dołu. Na każdy filet wyłożyć łyżkę musztardy i rozsmarować. Cebulę obrać, sparzyć wrzątkiem, skropić oliwą i sokiem z cytryny, położyć na musztardzie. Na każdy filet położyć jedna pieczarkę. Śledzie zwijać w roladki, spiąć wykałaczką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 13.06.2013 10:53
pyszne śledziki:)
Iwusia 17.12.2012 22:57
super są te śledziki
KasiaK90 29.03.2012 08:46
super
pipi765 22.09.2010 17:22
takich nie jadłam jeszcze
marzencia2007 21.09.2010 16:32
nie jadlam takich jeszcze
plocia 14.09.2010 23:00
łooo kwaśno
Monika193
Monika193 08.09.2010 22:04
uwielbiam śledzie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak