Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z twardzioszkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twardzioszki 3 garść
jajko 4
masło 2 łyżki
śmietanka 2 łyżki
cebula
sól

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z twardzioszkami

twardzioszki opłukać i obgotować w lekko osolonej wodzie.na rozgrzanym maśle podsmażyć cebulkę.dodać grzybki i chwilę jeszcze podsmażać mieszając.wlać śmietankę.gdy zacznie wrzeć wlać roztrzepane jajka.przyprawić solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak