Przepis i sposób przygotowania na: Kanapka inaczej
Z bagietki odciąć końce, wydrążyć środek i wypełnić farszem. Zawinąć w folię spożywczą i schłodzić w lodówce. Przed podaniem pokroić w plastry.
bagietka | 1 sztuka |
ser żółty | 100 gram |
masło | 100 gram |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
papryka żółta | 1/2 sztuki |
pomidor | 1 sztuka |
jajko ugotowane na twardo | 2 sztuki |
Chrzan śmietankowy Smak | 1 łyżka |
zielona cebulka | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: