Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos z kurkami

4.0
(22)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kurki blanszowane
łopatka wieprzowa
cebula biała
śmietana 12%

Przepis i sposób przygotowania na: sos z kurkami

Mięso kroimy w plastry, przyprawiamy sola i pieprzem i smazymy na rozgrzanym oleju. Na osobnej patelni smazymy na masle kurki, po 10 min jak wydobeda z siebie soki dodajemy do nich pokrojona w kostke cebule. Do miesa dodajemy kostek grzybowa. Jak miesa juz jest miekkie dodajemy kurki z cebula i dokladamy smietane. Podajemy z kasza gryczana.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

natii3624 24.07.2012 22:11
mmm! super :)
edyta44 13.06.2012 12:54
smaczne
adam1f 30.03.2012 00:36
dobre
ewelinapac 09.12.2011 09:25
pycha
jasiek 09.11.2011 15:48
eleganckie
Edyta38 24.06.2011 09:32
smacznitki
Mariposas 11.06.2011 16:16
zdjęcia smakowite
ElizaT 25.01.2011 11:04
super
aginaa 24.09.2010 23:24
bardzo smaczne
alicjaja 24.09.2010 23:01
nieziemska
alicjaja 24.09.2010 23:00
extra
alicjaja 24.09.2010 22:52
super
alicjaja 24.09.2010 22:51
cudo
alicjaja 22.09.2010 23:56
Smaczne bo wyczekiwane cały rok!
danusia19671 07.09.2010 16:41
Bardzo dobry przepis, taki sosik musi być naprawdę smaczny.
Agnieszka170
Agnieszka170 02.09.2010 15:10
A to juz wogóle jest świetne:)
mehia 10.08.2010 14:24
coś pięknego :) Uwielbiam grzybki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak