Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puree z fasoli

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa 50 dag
śmietana 30% 200 ml
masło 2 łyżki
czosnek 2 ząbki
sól do smaku
natka pietruszki do posypania

Przepis i sposób przygotowania na: Puree z fasoli

Fasolkę Obrać z szypułek, ugotować. Przecisnąć przez maszynkę. Dodać śmietanę, masło, zmielony czosnek i doprawić solą.
Posypać z wierzchu natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak