Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łopatka z patelni

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka wieprzowa 1/2 kg
sól i peirpz do smaku
przyprawa uniwersalna
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: Łopatka z patelni

Łopatkę dzielimy na kotlety. Każdy solimy i
pieprzymy do smaku. Ubijamy przez torebkę
foliową. Przyprawiamy przyprawą Delikat i
majerankiem. Smażymy z obu stron na złoto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jeanette_v 15.03.2012 21:39
Super!.
Izabela/bella81 18.05.2011 01:45
piękna
madagaskar 26.03.2011 20:46
super
gusia1000 07.11.2010 19:43
Dla mięsożerców na pewno dobre jedzenie.
Monika193
Monika193 16.08.2010 17:47
często robię łopatkę :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak