Przepis i sposób przygotowania na: Zamiast ziemniaków, czyli knedliki z mięsno-fasolkowym sosem :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
łopatka bez kości | 600 g |
cebula | 1/2 szt |
olej do smażenia | 1 łyżeczka |
ziele angielskie | 2-3 ziarenka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
śmietana 12% | 1 łyżka |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
mrożona fasolka szparagowa | 250 g |
woda | 1/2 szklanki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
mąka krupczatka | 250 g |
jajko | 1 szt |
mleko 2% | 100 ml |
drożdże świeże | 10 g |
sól | 1/3 łyżeczki |
cukier drobny | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: