PASTA ZE ŚLEDZIA

PASTA ZE ŚLEDZIA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śledź wędzony

  • twaróg

  • śmietana

  • pomidory

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twaróg zemleć wymieszać ze śmietaną. Śledzie obrać, wyjąć ości i zemleć. Pomidory umyć i drobno posiekać. Składniki połączyć, doprawić i wymieszać

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

16.11.2015 23:22
Lubię taką.

MAR3STA

10.12.2010 17:00
zamawiam na śniadanko

MAR3STA

10.12.2010 17:00
zamawiam na śniadanko

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat