Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

POLĘDWICA PIECZONA

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 60 g
polędwica wołowa 1 kg
sól

Przepis i sposób przygotowania na: POLĘDWICA PIECZONA

Mięso umyć, usunąć błony, posolić. Folię do pieczenia posmarować masłem, owinąć nią mięso, ułożyć w brytfannie i piec w piekarniku przez 20 minut. Mięso wyjąć i porcjować w plastry.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 16.11.2015 23:31
super jadlo.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak