Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z roszponki i endywii

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

1 główka roszponki, 1 główka endywii, 3 łyzki oliwy, sól, łyżka octu, łyżka musztardy delikatesowej

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z roszponki i endywii

Sałatę umyć i podzielić na części, polać oliwą i octem, dodać musztradę i posypac solą. Wymieszać. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak