Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Indycze paczuszki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion warzywny 1/2 szklanki
mleko 1 szklanka
mięso mielone z indyka 300 g
kapusta włoska 4 liście

Przepis i sposób przygotowania na: Indycze paczuszki

Kapuste umyc, włozyć do wrzątku na 5 minut, wyjąć i osuszyć. Do mięsa dodać namoczona w mleku, odcisnietą byłkę, jajko i sól.Wymieszać. Na każdy liść nałożyć ćwierć mięsa i zwaijac w kwadratowe paczki, zpiąć wykałaczką. Włożyć do rondelka polać bulionem i duisć 20 min. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak