pasta makrelowa

pasta makrelowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    1 sztuka
  • ser biały

    200 gram
  • szczypiorek

    pęczek
  • sól, pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z makreli wyjmujemy ości i rwiemy rybę na małe kawałki i wurzucamy do miski. Ser rozdrabniamy w miesce z rybą widelcem. Dodajemy posiekany szczypiorek.
Jak ryba była za sucha, można dodać troszkę oleju. Ja przyprawiam tylko pieprzem, bo ryba i tak jest słona, ale jak ktoś ma ochotę, może też posolić.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

janek64

28.05.2012 14:08
Bardzo lubię pasty :)

fictor123

30.01.2012 10:29
mniam

wedith1

27.12.2010 09:51
Pyyyyyyyyyyyycha! :)

kasiurek

16.10.2010 08:53
robie podobną uwielbiam!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat