Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta makrelowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 sztuka
ser biały 200 gram
szczypiorek pęczek
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pasta makrelowa

Z makreli wyjmujemy ości i rwiemy rybę na małe kawałki i wurzucamy do miski. Ser rozdrabniamy w miesce z rybą widelcem. Dodajemy posiekany szczypiorek.
Jak ryba była za sucha, można dodać troszkę oleju. Ja przyprawiam tylko pieprzem, bo ryba i tak jest słona, ale jak ktoś ma ochotę, może też posolić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

janek64 28.05.2012 14:08
Bardzo lubię pasty :)
fictor123 30.01.2012 10:29
mniam
wedith1 27.12.2010 09:51
Pyyyyyyyyyyyycha! :)
kasiurek 16.10.2010 08:53
robie podobną uwielbiam!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak