Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rydze z jajkami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt.
rydze 5 szt.
masło do smażenia
sól do smaku

Porada

najlepsze masło klarowane

Przepis i sposób przygotowania na: Rydze z jajkami

Rydze kroimy i smażymy na maśle na małym ogniu. po 8 minutach dodajemy jajka i doprawiamy. Gdy jajecznica będzie gotowa wykładamy na talerz. Rydze są przepyszne :) Smacznego ! :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Czarnula666 10.10.2015 13:46
moje ulubione grzybki :-) Szkoda tylko, że u mnie w lesie ich nie ma :(
Habibi 27.09.2015 07:47
kocham rydze :)
Czarnula666 23.01.2015 18:32
Dokładnie :)
jasiek 23.01.2015 12:47
taka jakby jajecznica, mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak