Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowany smażony ser camembert

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Panierka

bułka tarta pikantna 4 łyżki
jajko 1 szt
ser camembert 2 szt

Dodatki

bułka pełnoziarnista 2 szt
sałata 200 gram
keczup 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowany smażony ser camembert

Kroki postępowania

1
Sery panierować na zmianę w roztrzepanym jajku, następnie w bułce tartej i znów w jaku i bułce
Krok 1 - Panierowany smażony ser camembert  foto
2
Smażyć na rozgrzanym oleju i na złoto z dwóch stron
Krok 2 - Panierowany smażony ser camembert  foto
3
Podawać z sałatą i keczupem. Smacznego
Krok 3 - Panierowany smażony ser camembert  foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wioleczka83 15.11.2014 22:04
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak