Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polędwica wieprzowa z marchewką

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wieprzowa 1 kilogram
marchewka 5 gram
bulion na żeberkach 400 mililitrów
Majeranek suszony Prymat do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Polędwica wieprzowa z marchewką

Polędwice myjemy, rozcinamy ją wzdłuż ale nie do końca.marchewkę scieramy na tartce ,środek miesa napełniamy archewką, zamykamy.Poledwice przyprawiamy, układamy ją w naczyniu podlewamy bulionem.pieczemy 2.5godziny podlewaąc czały czas wytwarzanym sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 01.02.2013 18:23
mniam mniam;]
Agnieszka/picola 19.05.2011 20:00
proste i dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak