mięsna rolada nadziewana pieczarkami

mięsna rolada nadziewana pieczarkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    1 kg
  • pieczarki

    300 gram
  • przyprawa do mięsa mielonego

    1 opakowanie
  • jajko

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso mielone,wyrabiamy z jaikiem i rzyprawą. Pieczarki myjemy, duze kroimy na pół.Mieso układamy na foli aluminiowej robiac niewielki prostokąt. na srodku układamy pieczarki zwijamy tak aby folia nie weszla do srodka.Zawijamy w folie ,pieczemy 1 godzine,w 180 stopniach.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Agnieszka/picola

05.02.2012 16:33
coś smacznego

marta1371

05.09.2011 23:48
Wypróbuję ale sądzę ,że jest pyszna

noculos

30.09.2010 21:58
musze wyprobowac

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat