Przepis i sposób przygotowania na: Kanie pod jaglaną pierzynką
Kroki postępowania
Kaszę przelewam zimną wodą, dodaję 2/3 szklanki wody i gotuje na wolnym ogniu aż kasza wchłonie wodę.Wstawiam garnek pod koc na 30 minut żeby kasza doszła.
kanie | 3 sztuki |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżka |
sól i pieprz | 1 do smaku |
kasza jaglana | 1/2 szklanka |
papryka czerwona | 1/3 sztuka |
podgrzybki | 5 sztuk |
cebula | 1 sztuka |
koperek | 3 gałązki |
olej | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: