Przepis i sposób przygotowania na: Mięsne naleśniki
Mięso drobiowe przepuścić przez maszynkę razem z marchewką. Podsmażyć na patelni doprawiając do smaku solą i pieprzem. Każdego naleśnika napełnić ciepłym farszem. Najlepiej smakuje jeszcze ciepłe.
mleko 3,2% | 1 szklanka |
jajko | 1 sztuka |
mąka orkiszowa typ 2000 | 8-10 łyżek |
sól | szczypta |
mięso gotowane z kurczaka | 200 gram |
marchewka ugotowana | 1 sztuka |
Sól ziołowa jodowana Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: