Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Do wysokich szklanek przełożyć umyte i przekrojone na pół winogrona, zasypać płatkami kukurydzianymi.


Porada autora

Winogrona były małe, bezpestkowe, a deser polecam jeść od razu, zanim płatki namokną od śmietany.

Komentarze

  • 1
    fot-21
    Opublikowano

    Marta Ryżek-Kalkowska

    obłędny :)))))))
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    fajnie wygląda
  • 1
    ja
    Opublikowano

    Jadwiga/Jaga85

    dla mnie -pycha!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    przepięknie i zdrowo
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    pyszny deser
  • 1
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    smacznie podano:)
  • 1
    dsc_0422
    Opublikowano

    monikaT83

    wow! cudeńko:)
  • 1
    225655_1014521847254_1237_n
    Opublikowano

    Ali

    Wygląda bardzo pysznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    bardzo apetyczny deser
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kasia35

    pyszne to
  • 1
    to4-8
    Opublikowano

    Mniam

    To ja się ustawiam w kolejce po jedną taką szklaneczkę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    @Mniam zapraszam na sobotę, zrobię świeży dla Ciebie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !