Przepis i sposób przygotowania na: Paprykowy sos słodko-kwaśny do słoików
Kroki postępowania
Pokroić w kostkę cukinie i papryki.
pomidory | 10 szt |
cebula biała | 1 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
cukinia | 1 szt |
papryka czerwona | 2 szt |
papryka żółta | 2 szt |
papryka zielona | 2 szt |
czosnek | 1/2 główki |
kukurydza | 2 kolby |
olej | 1/2 szklanki |
woda | 1/2 szklanki |
ocet 10 % | 1/2 szklanki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
cukier | |
mleko |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: