Sposób przygotowania

Krok 2 / 5

Nadzienie:Ser cheddar zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę obrać pokroić w kostkę razem z porem.Boczek pokroić w cienkie paseczki, wrzucić na suchą patelnię i smażyć do lekkiego zrumienienia,podlać 2 łyżkami oliwy wrzucić cebulę i por smażyć aż całość się ładnie zeszkli.Posolić do smaku.Zestawić z ognia.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pięknie wygląda
  • 0
    delfiny-
    Opublikowano

    zabcia117

    Świetny pomysł :)
  • 0
    225655_1014521847254_1237_n
    Opublikowano

    Ali

    Ładnie wygląda :)
  • 0
    10577136_10152516425845600_7674907199354075130_n
    Opublikowano

    cookingangelika

    ciekawee :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !