Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mięsna galaretka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kurczak 1
włoszczyzna 1 pęczek
Żelatyna wieprzowa Prymat 1 paczka

Przepis i sposób przygotowania na: Mięsna galaretka

Mięso ugotować, pokroić w drobną kostkę. Połączyć z drobno pokrojoną włoszczyzną. Żelatynę połączyć z pokrojonym mięsem i niewielką ilością rosołu ( tym co gotowało się mięso).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mariuszek8 28.07.2015 22:22
z odrobinką octu pyszne jest
jasiek 26.12.2014 23:47
bardzo mięsna i dobra
VioletoweKucharzenie 03.11.2014 07:20
moja ulubiona galaretka
Stenka 02.11.2014 21:09
ja gotuję na nóżkach, wtedy bez żelatyny, ale lubię takie bez dodatki jajka czy warzyw
jola91 02.11.2014 20:54
Najlepsza :) Do tego chrzan tarty i uczta gotowa :)
monikalangier 02.11.2014 18:52
uwielbiam takie galarety

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak