Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rogaliki francuskie

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
serek kanapkowy biały 1 opakowanie
białko 1 sztuka
sól do smaku 1 sztuka
pieprz 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: rogaliki francuskie

Ciasto francuskie podzielić na trój.kąty.Serek wymieszać z solą i pieprzem i nałożyć na każdy trójkąt od podstawy trójkąta. Zawinąć w kierunku wierzchołka trójkąta. Rogaliki posmarować roztrzepanym białkiem i piec w 180 stopniach 15 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 04.11.2014 22:15
Smacznie wyglądają.
Ola1young 03.11.2014 14:30
poprosze o jeden ;)
Adamorek 02.11.2014 16:41
francuskie specjały
Ania84 02.11.2014 16:37
fajna przekąska
Lis 02.11.2014 15:20
Super takie rogaliki:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak