Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli na chlebek

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
jajko 3 szt
papryka czerwona 1/2 szt
szczypiorek
majonez 2 łyżki
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli na chlebek

Makrelę dokładnie obieramy z mięsa. Jajka gotujemy na twardo i też je obieramy. Paprykę, jajka i szczypiorek kroimy na drobną kostkę i dodajemy do ryby. Dodajemy majonez, sól i pieprz, mieszamy. Polecam na kanapki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gracer 31.10.2014 08:34
Super pasta też taką robię
nogawkuchni 29.10.2014 19:22
Zdecydowanie coś dla mnie,bardzo lubię takie pasty rybne,Twoja prezentuje się pysznie.
Monika-twin 29.10.2014 19:16
Smak dziecinstwa :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak