KAPUSTA Z KOPERKIEM

KAPUSTA Z KOPERKIEM

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • koper włoski

    2 łyżki
  • ocet winny

    3 łyżki
  • bekon

    200 g
  • kapusta biała

    1 główka
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę obrać z wierzchnich liści, oczyści, umyć, poszatkować. Bekon pokroić na plastry, przesmażyć. Do bekonu dodać kapustę, podlać wodą, dodać przyprawy i gotować do miękkości.
* kapusta biała 1 główka
* 200 g
* ocet winny 3 łyż
* koper włoski 2 łyż
* pieprz
* sól

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Michał G

29.10.2013 10:21
moja ulubiona

angelusia111

19.12.2011 10:29
Między innymi dla świeżej kapusty i koperku nie mogę doczekać się lata:)

SyMiki

09.10.2011 08:51
pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat