Składniki:
cebulka dymka ze szczypiorkiem, pokrojona | 6 szt |
czosnek posiekany | 2 ząbki |
olej | 4 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
tymianek | |
sól | |
pieprz | |
bulion | 0,5 l |
rzeżucha | 2 (posiekana) |
seler naciowy | 1 (posiekany) |
cebulka dymka ze szczypiorkiem, pokrojona | 6 szt |
czosnek posiekany | 2 ząbki |
olej | 4 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
tymianek | |
sól | |
pieprz | |
bulion | 0,5 l |
rzeżucha | 2 (posiekana) |
seler naciowy | 1 (posiekany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: