Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gułeczki nadziewane na słono

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułki 5 szt
czosnek 5 ząbków
pieczarki 500 gram
ser żółty 100 gram
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: gułeczki nadziewane na słono

Z bułek ścinamy wierzch. Pieczarki myjemy ,kroimy w kostkę . Czosnek przeciskamy przez praskę . Wkładamy czosnek na rozgrzaną oliwe podsmażamy dodajemy pieczarki dusimy 10 minut. Farszem napelniamy bulki posypujemy serem zapiekamy 5 minut w 180 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 07.01.2011 11:23
Też takie robię.
Jolanta40 08.08.2010 18:42
jadłam podobne, są przepyszne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak