Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki ryżowo kapuściane
Kroki postępowania
Kapustę odsączamy i chłodzimy.
Podajemy na ciepło.
POLECAM!!!!
ryż ugotowany | 10 dkg |
kapusta biała | 20 dkg |
papryka czerwona | 1 szt |
natka pietruszki | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | |
jajko | 2 szt |
kasza manna | 2 łyżki |
mąka razowa | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
cebula biała | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: